FırsatOtomobilSigorta

1 Aylık Kasko Olur Mu? Sompo Sigorta İle Mümkün..

Sompo Sigortanın ‘Aylık Kasko Sigortası’ siz aksini bildirmediğiniz ve açıklanmış şartları sağladığınız sürece, kredi kartınızın onay vermesi ile, her ay otomatik olarak yenilenir. Kaskonun yenilenmesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptırmak istemediğiniz de, kredi kartı limitiniz bloke ile karşılaşmaz. 

Bütçenize ve aracınızı en uygun fiyatlarla, aylık ödemeli Kaskonuzu, www.sigortanial.com ‘un sigorta uzmanlarıyla birlikte, temel risklere karşı koruma sağlarsınız..

Asistans Hizmetleri;

  • Çekici Hizmeti
  • Kiralık (İkame) Araç Hizmeti (7 Gün) 
  • Aracınızın Kurtarılması
  • Akü Bitmesi Durumunda Ücretsiz Çekici 

**Her hizmetin poliçe dönemi içerisinde maksimum 1 kez kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Sompo Sigorta ‘Aylık Kasko Sigortası’ Avantajları?

Aracınızı bazı dönemlerde az kullanabilir veya hiç kullanmayabiliriz. Bu anlamda Kasko Poliçesinin hasarsızlık indirim kademesini kaybetmemeniz ve aracınızın teminatsız kalmaması için ‘Aylık Kasko’ sigortası tercih edilmektedir. Dilediğiniz zaman Sompo Sigortanın, ‘Genişletilmiş Artı Kaskoya’ poliçesine geçiş yapılabilmektedir.

Ayrıca Sompo Sigorta’nın iş kabul kurallarına uygun gördüğü poliçeleri otomatik olarak yenilemekte ve uygun olmadığını düşündüğü poliçeleri yenilememe hakkının saklı olduğunu belirtmek isteriz.

Sigortacının da yenileme döneminde prim ve şartları değiştirme hakkı saklı olmak kaydı ile yenileme döneminde değişen prim ve şartları, size öncesinde bildiririz.

Aylık Kaskonuzu 30 TL ‘den başlayan primlerle ve aylık ödeme kolaylığı elde etmiş olursunuz.

Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu