SağlıkSigorta

Doğum Paket Sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Doğum Paket Sigortası

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Doğum Paketini satın alarak; hem hamilelik rutin muayene hem doğum teminatlarında bekleme süresi olmadan Sompo Sigorta güvencesini Medicana Sağlık Grubu’nda yaşayın!

Doğum ve Hamilelik teminatları ve diğer sorularınız için sigorta uzmanlarımızla şimdi 0850 888 0033 yada 0501 265 5555 numaralı iletişim hatlarımızdan bize hemen ulaşabilirsiniz.

Doğum Paket Sigortası
Sompo Doğum Paket Sigortası

Ürün Avantajları

  • Gebelik takibi süresince Rutin Laboratuvar & Radyoloji işlemlerinde; hastane cari fiyatları üzerinden % 20 İndirim avantajı Medicana Sağlık Grubu hastanelerde sunulacaktır.
  • Doğum Sonrası 1 yıl süresince Çocuk Polikliniği Ayakta Tedavi hizmetlerinde hastane cari fiyatları üzerinden % 20 indirim avantajı sunulacaktır.
  • İhtiyaca uygun olarak “TSS Doğum Paketi” ya da “TSS Doğum + Hamilelik Rutin Muayene Paketi” planları seçilebilmektedir. Uygun primlerle, SGK ve Sompo Sigorta ile anlaşması olan Medicana Sağlık Grubu’nda hizmet alma imkânı sunulur.
  • Doğum ve Hamilelik Rutin Muayene teminatında; bekleme süresi uygulanmamaktadır.
  • Sigortalının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, 9 müracaat adedi ile bekleme süresi uygulamaksızın, Hamilelik Rutin Muayene kapsamı sunulmaktadır.
  • Sigorta ettiren isterse, anneye sunulan 10.000 TL limitli yatarak tedavi planını, eş ve varsa diğer çocuklar için yaş ve cinsiyet fark etmeksizin 250 TL sabit primle satın alabilmekte ayrıca diş tedavi paketi, ambulans ve danışmanlık hizmetlerinden de faydalanabilmektedir.
  • Diş Tedavi Paketi ile anlaşmalı diş hekimleri ağında; diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği, periapikal röntgen işlemleri kapsamındaki giderler yılda 1 kez karşılanır. Ayrıca tüm yıl boyunca; kişinin anlaşmalı diş hekiminde başkaca işleme ihtiyaç duyması durumunda TDB fiyat avantajı sunulur.
  • Sompo Sigorta farkıyla; Medicana Sağlık Grubu’nda Gebelik Akademisi, Doğum Sonrası Emzirme eğitiminden ücretsiz faydalanılabilmekte olup, anlaşmalı kurumda ücretsiz otopark ve vale hizmeti sunulmaktadır.
  • Sompo Sigorta farkıyla, sigortalıya poliçede sunulan her türlü hizmet ve sağlık sorularında Sağlık Danışma Hattı 0850 2500 757 üzerinden medikal personel ile 7/24 destek sağlanmaktadır. Ayrıca poliçe süresince Ambulans Koordinasyon Hizmeti Sağlık Danışma Hattı kanalıyla verilmektedir.
  • Kuvöz teminatı, yeni doğan bebeğin poliçeye dâhil edilmesi koşulu aranmaksızın poliçede belirtilen şartlar kapsamında teminat kapsamına alınmıştır.

Yatarak Tedavi Teminatı; poliçe süresince tüm anlaşmalı Medicana Sağlık Grubu hastanelerinde geçerlidir. Doğum, kuvöz ve seçilmesi durumunda hamilelik rutin muayene teminatı sadece poliçede seçilen Medicana Sağlık Grubu şubesinde geçerli olacaktır.

Tamamlayıcı Sağlık Doğum Paket Sigortası

Sompo Sigorta farkıyla hem Doğum hem de Yatarak Tedavi teminatlarını ihtiyacınıza yönelik seçeceğiniz plan ile tek bir poliçede güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Doğum Paket Sigortası sayesinde Medicana Hastanelerinde doğum hizmetinden faydalanmak isterseniz; size özel hazırlanan bu poliçe ile herhangi bir bekleme süresi uygulanmaksızın sahip olabilirsiniz. Ayrıca diş tedavi teminatını da inceleyebilir, tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi alarak satın alabilirsiniz. Doğum sigortası ile doğuma artık hazırsınız!

Tamamlayıcı Sağlık Doğum Paketi ile Doğuma Hazırsınız

Sompo Sigorta garantisiyle hem doğum hem de yatarak tedavi teminatlarını poliçede belirtilen limitler dahilinde ihtiyacınıza yönelik seçeceğiniz plan ile güvence altına almak ister misiniz? Tamamlayıcı Sağlık Doğum Paket Sigortası sayesinde Sompo Sigorta ve anlaşmalı Medicana kurum ağında ek ücret vermeden, yüksek standartlı doğum sigortasına bekleme süresi uygulanmadan sahip olabilirsiniz. Poliçeye dahil edildiği takdirde hamilelik rutin muayene ve doğum sırasında ihtiyaç duyacağınız maddi destek Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Doğum Paketi’nde sizinle!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu