FırsatKonut, YaşamSigorta

Groupama Süper Konut Sigortasıyla, Eviniz Hangi Güvence ve Kolaylıklara Sahip Olur?

Süper Konut ile risklere karşı evinize güvence sağlarken ‘Konut Sigortası’ kapsamını siz belirleyebilirsiniz. Esnek seçeneklerle, sadece eviniz değil, evinizin sabit kıymetleri için de özel bir sigorta paketi oluşturabiliriz. Üstelik Süper Konut güvencesine, sahip ev sahibi ya da kiracı olarak sahip olabiliyorsunuz.

  • Yangın, duman, infilak, dahili su baskını, izolasyon eksikliği sonucu oluşabilecek hasarlar
  • Deprem, fırtına, yıldırım, sel, dolu gibi doğal afetler sonucu oluşabilecek hasarlar
  • Eşya ve bina sabit değerler hırsızlığı, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri ve kötü niyetli hareketler, terör sonucu olabilecek hasarlar
  • Evinizde meydana gelebilecek hasarların komşulara ya da üçüncü kişilere zarar vermesi durumu
  • Makine kırılması, cam hasarları, gıda bozulması ve elektronik cihaz hasarları gibi daha pek çok olumsuz duruma karşı evinizin tamamını Türkiye’de 1991 yılında bu güne sektörde olan ‘Groupama Sigorta’ ile güvence ve teminat alabilirsiniz.
konut sigortası kapsamı nedir?
Groupama süper konut ile eviniz
Hangi güvence ve kolaylıklara Sahip olur?

Ek Avantajları İse;
Konut Asistans Hizmetleri; Evinizin elektrik ve su tesisatında oluşabilecek sorunlarda ya da cam kırılması gibi acil durumlarda konut sigortanız yanınızda.

Evde Küçük İşler Paketi; Evde Küçük İşler Paketi ile çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi montajından, avize montaj, kapı kilit değişiminden, elektrik tesisatı kontrolüne varıncaya kadar pek çok hizmeti ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Kombi ve Klima Bakım Hizmeti; Poliçe adresinizde bulunan kombi ve klimanızın yıllık bakım – temizlik hizmeti. Kombi ve klimalar da bakım ister. Poliçe adresinizde bulunan kombi ve klimanızın yıllık bakım – temizlik hizmeti.

Mini Onarım; Evinizde ya da eşyalarınızda oluşabilecek küçük çaplı hasarlar, lekeler artık dert değil! Mini Onarım avantajı ile mobilya, sert zemin, döşeme ve halılarda oluşabilecek çizik, yanık, yırtıklardan, leke çıkarmaya kadar pek çok hizmeti ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Halı yıkama hizmeti; Halı Yıkama Hizmeti ile poliçe adresinizde bulunan 6 metrekareye kadar bir adet makine halınızı yıkanabilir, diğer halılarınız için de indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Petek Temizleme Hizmeti; Petek içindeki kirli suyu temizliği.

Koltuk Yıkama Hizmeti; Koltuk yıkama hizmetimiz ile poliçe adresinizde bulunan iki kişilik (maksimum 120 cm genişliğinde) koltuğunuzu yerinde yıkatılır.

Daha detaylı bilgi ve konutunuza ait bir ‘Süper Konut Sigortası’ poliçesi teklifi için bize destek@sigortanial.com ve 0850 8880033’den ulaşabilirsiniz.

Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu