Konut, YaşamHasarSigorta

Konut – İşyeri Asistans (Yardım) Hizmetleri

Konut ve işyeri için asistans hizmetleri neler

Konut – İşyeri Asistans (Yardım) Hizmetleri Neleri İçerir

Asistans hizmetlerinin tipleri ve içerdiği kapsamlarıyla sigortalı kişiye sunduğu faylar ve avantajlar, sigorta tipine ve poliçe türüne göre farklılık gösterir.

Konut / İşyeri asistans hizmetleri nelerdir ve özelliklerinin içeriklerinin aşağıda sıraladık. Risklerden bağımsız olarak, asistans hizmetleri ile poliçelerin sigortalıya sağlayacağı faydaların sayısı artırılabilir. Böylece poliçeler, birtakım risklere karşı güvence sağlamasının yanı sıra detaylı hizmetlerin yer aldığı ürünlere dönüştürülebilirsiniz. Sizde en doğru asistans hizmetlerini kapsayan poliçeye sahip olmak bize şimdi 0501 265 5555 numaralı hattımızı arayarak sigorta ve risk uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

  • Konut-İşyeri Yardım Hizmetleri

Su Hizmeti
Acil onarım gerektiren su tesisat işlemlerinde; boruların arıza, kırılma ile patlama teminatını karşılamaktadır. Bu hizmet yılda üç defa ve poliçede belirtilen limitler dahilinde verilmektedir. Tedarikçi firma sigortalı mekana tesisatçı göndererek bu hizmeti başlatır. Poliçe limiti üzeri hasarlar sigortalı tarafınca karşılanacaktır.

Sigorta şirketleri açısından riziko adresinde ön tespit imkanı sağlayan bu çalışma sonrasında; hasar departmanlarının takdiri ile eksper de gönderilebilir.

Elektrik Hizmeti
Acil onarım gerektiren elektrik tesisat işlemlerinde; arıza ve kesinti teminatını karşılamaktadır. Bu hizmet yılda üç defa ve poliçede belirtilen limitler dahilinde verilmektedir. Tedarikçi firma sigortalı mekana tesisatçı göndererek bu hizmeti başlatır. Poliçe limiti üzeri hasarlar sigortalı tarafınca karşılanacaktır.

Sigorta şirketleri açısından riziko adresinde ön tespit imkanı sağlayan bu çalışma sonrasında; hasar departmanlarının takdiri ile eksper de gönderilebilir.

Cam
Acil durumlar için cam hizmetidir. Sigortalı mekanda camların kırılması durumunda camcı konuta yönlendirilir. Bu hizmet yılda üç defa ve poliçede belirtilen limitler dahilinde verilmektedir. Poliçe limiti üzeri hasarlar sigortalı tarafınca karşılanacaktır.

Anahtarcı
Acil durumlar için çilingir hizmetidir. Anahtarın sigortalı mekanda unutulması, kaybedilmesi ve kilidin bozulması durumunda çilingir konuta yönlendirilir.Bu hizmet yılda üç defa ve poliçede belirtilen limitler dahilinde verilmektedir. Poliçe limiti üzeri hasarlar sigortalı tarafınca karşılanacaktır.

Konut işyeri asistans
Asistans hizmetleri konut ve işyeri poliçeleri

 

  • Kişisel Yardım Hizmet

Konaklama
Sigorta poliçesinin yapıldığı meskende su ya da yangın hasarı olması durumunda; hasar konutta yaşanmaya engel teşkil ediyor ise; konaklama teminatı devreye girer. Anlaşma yapılan firma poliçede belirtilen şartlarda otelde konaklama imkanı sağlar. Bu hizmet için hasar sonrası eksperin konut için ikamet edilemez tespiti şarttır.

Korunma
Sigorta poliçesinin yapıldığı meskende su ya da yangın hasarı olması durumunda; hasar konutta yaşanmaya engel teşkil ediyor ise; rizikoyu hırsızlıktan korumak için 2 gün süre ile poliçe limitine kadar sağlanan güvenlik teminatıdır. Bu hizmet için hasar sonrası eksperin konut için ikamet edilemez ve hırsızlık riski vardır tespiti şarttır.

Dönüş
Hastalık/Vefat: Sigortalı konut dışında iken bir yakınının rahatsızlığı ya da vefatı durumunda eve dönmesi gerekiyor ise bu hizmet devreye girer. Tedarikçi dönüş organizasyonunu yapar ve masrafları karşılar.

Konut: Sigortalı konut dışında iken meskende su ya da yangın hasarı olması durumunda; eve dönmesi gerekiyor ise bu hizmet devreye girer. Tedarikçi dönüş organizasyonunu yapar ve masrafları karşılar.

Mesaj
Sigortalı için önemli ve acil mesajların yakınlarına iletilmesi teminatı

Faturalar
Poliçe sahibini kaza sonrası tedavi sürecinin uzamasına bağlı olarak; düzenli faturalarının ödenmesi konusunda destek teminatıdır. Fatura tutarları sigortalı tarafınca karşılanacak olup: bu hizmet ödeme destek hizmetidir.

  • Yardım

Sağlık
Doktor, eczane, hastane, cenaze nakil, defin ile ambülans şirketleri hakkında bilgi ve adres paylaşım teminatı

Turistik
Bir seyahat öncesi talep edilmesi haline; konsolosluk, vize, rehber, yasal mevzuat, seyahat acentesi ve turizm büroları hakkında bilgi teminatıdır.

Yol ve Tamirhane
İhtiyaç halinde güncel ve geleceğe yönelik hava durumu ve türkiye genelinde anlaşmalı servis hakkında bilgi hizmeti

Ulaşım
Gemi, tren, otobüs, uçak şirket bilgileri ile kiralık araç firmaları hakkında bilgi ile adres paylaşım ve rezervasyon teminatı

Konaklama
Türkiye ve yurtdışında oteller hakkında bilgi, adres ve rezervasyon hizmeti.

Kültür
Fuar, seminer, bale, sinema, tiyatro, festival, opera ve konserler hakkında bilgi ile adres paylaşım ve rezervasyon teminatı

Organizasyon
Seminer ile kutlama hizmetleri şirketleri hakkında bilgi ile adres paylaşım ve rezervasyon teminatı.

Bakım
Bakıma muhtaç çocuk ve yaşlılara hizmete yönelik bilgi ile adres paylaşım ve rezervasyon teminatı.

Hayvan Bakımı
Hayvan bakım, hastane ve veteriner hakkında bilgi ve adres paylaşım teminatı

Restoranlar
Yemek yerleri ile eğlence mekanları hakkında bilgi ile adres paylaşım ve rezervasyon teminatı

Telefon ve Adres
Sigortalının talebi doğrultusunda resmi ve özel kurumlara ait telefon ile adres bilgi hizmeti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu