FırsatHasarOtomobilSigorta

Limit Sizsiniz! Neova Sigortadan, ‘Limitsiz İMM Sigortası’

Neova Sigorta, araç sahiplerinin 3. şahıslara verebilecekleri olası zararlar sonucu, yüksek bedelli maddi/manevi yükümlülüklerin altında kalmalarını engellemek amacıyla, Limitsiz  İMM ‘İhtiyari Mali Sorumluluk’ Poliçesini sigortalılarına sunmaktadır.

Bu kapsamda ‘Trafik Sigortası’ ile alınmış ‘Kasko Sigortası’ ve ya ‘İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası’ kapsamında yer alan, İhtiyari Mali Sorumluluk teminatı limitlerinin üzerinde kalan kısmını sınırsız olarak tazmin eder. Üstelik Manevi tazminat talepleri de sınırsız olarak teminata dahildir.

Türkiye’de bir kaza sonucunda, öncelikli olarak Zorunlu Trafik Poliçesi limitleri devreye girmektedir. ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ limitlerinin yetersiz kaldığı veya karşı tarafın manevi tazminat talebinin olması durumunda, kusur oranına göre, standart olarak hazırlan bir ‘Trafik Sigortası’ ve ‘Kasko’  teminatlarından daha fazlasını sağlar.

Bu Husus Ülkemizde Neden Bu Kadar Önemlidir:

Üçüncü şahısların fiziksel veya maddi zarara uğramasına sebebiyet verilmesi durumunda, 2918 sayılı ‘Karayolları Trafik Kanununa’ göre, motorlu taşıtın sahibine ya da işletenine düşen sorumluluğun ‘İhtiyari Mali Sorumluluk’ teminat limitlerinin üstünde kalan kısmını poliçede yazılı teminat limitlerine kadar, teminat altında olmasıdır.

Sizde kendinizi ve sorumlusu olduğunuz aracınızın “İhtiyari Mali Sorumluluk” (İ.M.M) oranınızı limitsiz halini ve ‘Doğru’ Kasko ve Zorunlu Trafik Sigortası sahibi olmak için bize şimdi; destek@sigortanial.com ve 0501 2655555 numaralı destek hattından hemen ulaşın.

Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu