FırsatSağlıkSigorta

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında, %25 İndirim Fırsatını Kaçırmayın.!

1 Nisan ile 30 Haziran 2021 tarihleri arasında;
Allianz’dan ilk defa Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası alacak müşterilerimizi %25 indirim fırsatı bekliyor. İster kendiniz ister sevdikleriniz için kullanabileceğiniz %25 indirim ile ilgili detayları kampanya koşulları alanında bulabilirsiniz. Allianz Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortasına indirimli sahip olmak için Sigortanial.com ’un sigorta uzmanlarıyla hemen 0501 2655555 ve 0850 8880033 arayarak TSS indirimli poliçe teklifini hemen alın.

Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde özel sağlık kurumlarında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı kurumlarda ve özel polikliniklerde hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti alabilirsiniz.

Devlet destekli bir sigorta olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenmeyen veya ücret limitlerinin üzerinde yer alan tedavi masraflarını karşılamak amacıyla uygulamaya alınmıştır.

SGK kapsamı içinde olmayan veya SGK’nın kısmi ödeme ile destek verdiği sağlık hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız ve özel sağlık sigortanız yoksa Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını tercih edebilirsiniz.

  • En iyi Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünleri içinde yer alan Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sağlık hizmetlerinden geniş kapsamda yararlanmaya başlayabilirsiniz.
  • Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile özel sağlık sigortasının rahatlığına, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.
  • Üç yıl kesintisiz sigortalılık döneminden sonra “Ömür Boyu Yenileme Garantisi” elde edebilirsiniz.
  • Özel bir sağlık sigortası olan Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, en zor anlarda size destek olur.
  • Yatarak tedavi durumlarında ve limiti geçen harcamalarda karşılaşacağınız ekstra masraflar, tamamlayıcı sigorta kapsamında değerlendirilir ve giderler anında karşılanır.
  • Ayakta tedavi, tahlil, röntgen, tomografi, sintigrafi, ameliyat ve ilaç tedavisi gibi maliyetli sağlık hizmetleri, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ile karşılanabilir.

Network Seçenekleri
Farklı network seçenekleri sayesinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızı bütçenize uygun hale getirebilirsiniz. Size en uygun network paketini seçebilir, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza hitap eden hizmet paketine kolayca geçebilirsiniz.

Turuncu+ Network
Tedavilerde kapsamlı kurum ağından faydalanmak isterseniz ‘Turuncu+ Network’ü tercih edebilirsiniz.
(Turuncu+ Network; Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile tüm branşlarda anlaşmalı olma koşulunu aramadan, SGK ile yalnızca belirli branşlarda anlaşması olsa dahi Allianz’ın bu ürüne özel olarak anlaşma yaptığı sağlık kurumlarını kapsar.)

Turuncu Network
Eğer poliçenizi bütçenize daha uygun hale getirmek isterseniz seçiminizi ‘Turuncu Network’ten yana yapabilirsiniz.
(Turuncu Network; Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile tüm branşlarda anlaşması olan ve Allianz’ın bu ürüne özel olarak anlaşma yaptığı sağlık kurumlarını kapsar.)

Ek Hizmetler;

  • Check-up
  • Diyetisyen
  • Psikolojik Destek
  • Diş Bak
Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu