OtomobilSigorta

Trafik Sigortanızın, Fiyat Karşılaştırmasını Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Zorunlu Trafik sigortasında uygulanan azami prim fiyatlandırma sistemi ile ülkemizde faaliyet gösteren sigorta şirketleri bir sürücü için belirlenen maksimum miktarın üzerinde fiyat teklifi sunması mümkün değildir.

En yüksek trafik sigortası prim sistemi ile sürücünün basamak tarifesindeki yerini, karayolunda yaptığı trafik kuralı ihlal bilgi geçmişini ve motorlu taşıtın yaşını, sürücünün yaşı ile birlikte aracın kayıtlı olduğu şehri baz alarak o sürücü için T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığının her yıl belirlediği ölçülerde maksimum bir fiyat belirlemesi yapılır.

Trafik Sigortanız için teklif edilebilecek maksimum fiyat sınırlı olduğu için, zorunlu trafik sigortası karşılaştırmasında, en çok dikkat edilmesi gereken husus sigorta poliçesinin sunduğu teminatlar olmalıdır. Örneğin, aynı veya yakın fiyatlarda teklifleri arasında teminat bakımından büyük farklılıklar görebilirsiniz.

Bu nedenle hemen hemen birbirinin aynısı olan trafik sigortası fiyat tekliflerinde, sunulan teminatlara ve ek hizmetlere göre trafik sigortası tercihi yapmak, poliçe dönemi içerisinde size kolaylık sağlayabilmektedir.

Artık birçok sigorta şirketi, kapsamlı ve ücretsiz hizmetler sunan zorunlu trafik sigortası poliçeleri de oluşturmaktadır. Böylelikle araç sahiplerine kaza durumunda asistans hizmetleri, boya ve küçük tamiratları içeren mini onarım paketleri gibi hizmetler, hatta kaza sonrasında konaklama desteği gibi birçok ek hizmet verilebilmektedir.

Bu bakımda, zorunlu olan trafik sigorta poliçenizi yaptırırken, www.sigortanial.com dan yada 0501 265 5555 sigorta uzmanlarımız ile küçük fiyat farkları ile trafik poliçenizin yanında bu ek teminat ve hizmetlerde hemen istifade etmeye başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu