FırsatOtomobilSigorta

Anadolu Sigortadan Sınırsız İ.M.M. ve Kamyon ve Çekici Araçlara Özel ‘Kasko Sigortası’

Kamyon ve çekici grubundaki Scania marka araçlar için özel olarak hazırlanan Scania Kasko Sigortası ürünü, benzersiz avantajlar ile sigortalı araç için ihtiyaç duyulan sigorta teminatlarını bir arada sunuyoruz. Anadolu Sigorta tüm araç grupları için “İhtiyari Mali Mesuliyet Teminatını” (Sınırsız) veren tek sigorta şirketi olduğunu bilmenizi isteriz. Bu gruptaki aracınız ya da araç filolarına özel sigorta tekliflerinin hazırlanması için bize destek@sigortanial.com ya da 0850 8880033 kurumsal hattan bize hemen ulaşın.

Tüm hizmetlerini Scania Yetkili Servislerinden almak isteyenler, Scania Kasko Sigortası ile çok sayıda anlaşmalı yetkili servis istasyonu seçeneğinden 7 gün/24 saat hizmet sağlayan asistans yardımlarına kadar çok sayıda hizmetten yararlanma ayrıcalığına da buluşuyor..

Yurt Çapında Yaygın “Anlaşmalı Servis İstasyonları”
Sigorta sahibi, aracı kaza sonucu hasar görürse, ilgili markanın üretici veya temsilcisi tarafından onarım yetkisi verilen ve şirketimizle anlaşmalı olan servis istasyonlarından dilediğine aracını getirebilir. Aracın arızalanması veya kazaya uğraması durumunda, bulunduğu yerden servise nakli için Anadolu Hizmet operatörlerinden yardım isteyebilir.

Kaza sonucunda tamir olan araç, sadece gerekli evrakın servise teslim edilmesiyle “hiçbir ekstra ücret” ödemeden sigortalı tarafından teslim alınabilir.

Cam Hasarları
Poliçe dönemi içerisinde bir adet orijinal cam değişimi muafiyetsiz ve hasarsızlık indirimi etkilenmeden yapılır.

Hatalı Akaryakıt Dolumu
Sigortalı aracın yetkili akaryakıt servis istasyonlarından akaryakıt alımı yaparken, pompacının yakıt ikmali sırasında kasıtlı veya kusurlu olarak hatalı yakıt vermesi sonucunda sigortalı aracın maruz kalacağı mekanik zararlar ve masraflar olay başına ve yıllık 1.500 TL ile teminat altına alınmıştır. Sigortalının bu tazminata hak kazanabilmesi için hatalı doluma ilişkin akaryakıt faturasının, akaryakıt istasyonunun olayla ilgili beyanının ve ilgili aracın yetkili araç servislerinin ve uzmanlarının yanlış dolumu tespit eden raporlarının ibraz edilmesi gerekmektedir.

Anahtar Kaybı Teminatı
Araç anahtarının ele geçirilmesi nedeniyle aracın kilit mekanizmasının değiştirilmesi teminat altına alınır.

Teminatlar Birleşik Kasko Scania Kasko Sigortası
Kasko Tüm araçlar için düzenlenen geniş kapsamlı poliçe tipidir. Scania marka araçlar için düzenlenen, anlaşmalı Scania Yetkili Servislerinde ekstra avantajlar sunan geniş kapsamlı poliçe tipidir.
Çarpma / Çarpışma Evet Evet
Yanma Evet Evet
Çalınma Evet Evet
Kötü Niyetli Hareketler Evet Evet
Hatalı Akaryakıt Dolumu Evet Evet
Artan Mali Sorumluluk* Evet Evet
Koltuk Ferdi Kaza Evet Evet
Hukuksal Koruma Evet Evet
Anadolu Hizmet Evet Evet
Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu