HasarOtomobilSigorta

Aracınız Kaskoyla, Paranız Hasarsızlık İndirimiyle Güvende Olsun!

Hasarsızlık indirimi genel olarak, hasarın kaskodan karşılandığı durumlarda bozulur. Trafikte seyir halinde iki veya daha fazla aracın çarpışması veya aracın bir kişiye, eşyaya ve nesneye çarpması sonucunda ortaya çıkan hasarlar ile park halinde veya bakım için servisteyken ortaya çıkan hasarların kaskodan karşılanması halinde hasarsızlık indirimi bozulmaktadır.

Bunun haricinde, aracınıza kasko yaptırılmaksızın geçirdiği süre de hasarsızlık indirim şansınızı da kaldırmış olabilmektedir.

Size ait aracınızın Kasko fiyatını öğrenmek için bize hemen destek@sigortanial.com veya 0501 265 5555 hızlı destek hattından sigorta uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Hasarsızlık İndirimi Nasıl Uygulanır?
Örnekle; 4 yıl boyunca kasko yaptırılarak kullanılmış ve kazaya karışmadığı için %60 indirim uygulanmış bir araç, bir süre Kasko Sigortası olmadan kullanılırsa, bu hasarsızlık indirimi ilgili sigorta şirketi tarafından iptal edilebilir.

Bu noktada, Kasko Poliçesi olmadan geçen süre konusunda inisiyatif sigorta şirketine ait olup, genellikle bir poliçe dönemi, yani 12 ay olarak uygulanmaktadır.

Poliçenizde belirtilmesi şartı ile, anlaşmalı servislerde onarılan cam çatlağı ve kırığı, kaportada çizik veya ezilme, yan ayna hasarları gibi bazı küçük hasarlar, bu da indirimi bozmayan nedenlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu