FırsatKonut, YaşamSağlıkSigorta

Türk Nippon Sigorta, Geçmiş Hastalıkları Kapsayan, Türkiye’deki Tek ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’

Türk Nippon Sigorta, diğer sigorta şirketlerinin aksine geçmişten gelen hastalıklar için güvence verir. Yaş aralığı 0-80 bireylere, Sosyal Güvencesi olan herkes “Türk Nippon Sağlığınız Bizde” poliçesinden faydalanabilmektedir. Var olan hastalıklarınızı güvence altında alınmışken, ayrıca poliçe başlangıç tarihinden sonra ortaya çıkan rahatsızlıklar ve ya hastalıklar için de güvence altına olursunuz.

Yatarak tedavi teminatını; Cerrahi ve dahili yatışlarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca koroner anjiyografi, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz ve yoğun bakım ihtiyaçlarınızda yatarak tedavi teminatının kapsamındadır. Yatarak gerçekleşen tüm tedaviler poliçe başlangıç tarihinden 3 ay sonra sigorta şirketi tarafından limitsiz ve %100 karşılanır.

Ayakta tedavi teminatı; Yıllık 8 adet doktor muayenesi ile sınırlıdır ve poliçe başlangıç tarihinden itibaren kullanılabilir. Muayene hakkınız içinde tanı ve teşhis için yapılan tahlil ve tetkikler işlemlerinin masraflarında size limit uygulanmaz.

İstanbul, Ankara, Kocaeli, Antalya, Bursa, Elazığ, Ordu, Samsun, Tokat, Trabzon, Uşak, Zonguldak ve Çanakkale’de bulunan Medical Park Hastaneler Grubu’nda sadece 15 TL katılım payı ücreti ödeyerek limitsiz sağlık hizmeti alabilmektesiniz.

Yatarak Tedavi Teminatları  Teminat Limitleri
Ameliyat Limitsiz
Ameliyat Malzeme 5.000 TL
Diyaliz Limitsiz
Kemoterapi  Limitsiz
Kroner Anjiyografi  Limitsiz
Küçük Müdahale Limitsiz
Radyoterapi  Limitsiz
Refakatçi Limitsiz
Tek Kişilik Oda ve Yemek Limitsiz
Tıbbi Tedavi için Yatış Limitsiz
Yapay Uzuv  Teminat Dışı
Yoğun Bakım Limitsiz

Sigortanıal.com ile “En Doğru Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını” almak için bize 0501 2655555 hızlı destek hattından ve 0850 8880033’den bize hemen ulaşabilirsiniz.

Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu