HasarOtomobil

Kaskosu Bulunan Aracınız Hasar Alırsa

Kasko Sigortası bilindiği üzere isteğe bağlı olarak yapılan ve teminatları, klozların alternatifleri seçilerek hazırlanan bir sigorta poliçesidir.

Zorunlu Karayolları Mali Sorumluluk Sigortası yani Trafik Sigorta bilinen sigorta poliçesinden farkı ise, hasarlara karşı verilmiş teminatlar çerçevesinde sadece güvence sağlar.

Bundan sebeptir ki verilmiş teminatlar karşılık gelen hasarların ya da zararların bir bölümü ya da tamamı sigorta şirketi tarafından mağdura veya mağdurlara ödenir.

Türkiye’de Karayollarında kullanılan taşıtların hareket halinde iken ya da durması halinde sigortalının veya aracın sürücüsünün kendi iradesi dışında araca ani veya dış etkenler sebebiyle bir cismin çarpması veyahut aracın böyle bir cisme çarpması, devrilmesi, düşmesi, kazalar sonucu aracın yanması, aracın çalınması, çalınmaya teşebbüsü gibi sebeplerin sigorta poliçesindeki teminatlar çerçevesinde uğrayacağı maddi zararı temin eder.

Olmasını ummadığımız, sizin başınıza böyle bir hasar geldi ise yada bu hasar konusunda destek talebiniz varsa Sigortanial.com ’un hasar uzmanları ile destek@sigortanial.com yada 0850 8880033 numaralı telefondan hasar servisimiz size “Doğru Bilgiyi” sağlayabilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu