FırsatKonut, YaşamSağlık
Trend

Kaybetmek yok, Tamamlayıcı Sağlıkta %50 indirim var!

Genç Sağlık Kampanyası ile %50 İndirim Fırsatı

20-35 yaş aralığındaki gençlere güzel bir haber..

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda ve Hesaplı Sağlık Sigortası’nda %50 indirim kampanyası ile 20-35 yaş aralığındaki tüm gençlerimizi buluşturuyoruz.

Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası veya yatarak tedavileri kapsayan Hesaplı Sağlık Sigortası’nda 20-35 yaş aralığındaki yeni sigortalılarımıza, Anadolu Sigorta’dan yaptıracakları yeni poliçelerinde %50 indirim fırsatı sunuyoruz.

Siz de hemen Anadolu Sigorta’ya gelin, %50 indirimle Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızı veya Hesaplı Sağlık sigortanızı yaptırın, endişelerinizi arkanızda bırakın. Sigortanıal.com’un sağlık sigortaları uzmanlarından hemen size en avantajlı fiyatlarla yardımcı olabiliriz bize 0850 888 0033 ve 0501 265 5555 kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kampanya Koşulları:

  • Kampanyamız, 14.10.2022 – 16.12.2022 tarihleri arasında bireysel müşterilerimiz adına düzenlenecek yeni Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası veya Hesaplı Sağlık Sigortası poliçeleri için geçerlidir.
  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda hem Yatışlı hem de Yatışlı + Yatışsız teminatlı poliçelerde, Bireysel Sağlık Sigortası’nda ise yatarak tedavileri kapsayan Hesaplı Sağlık paketinde geçerlidir.
  • 20-35 yaş aralığındaki (20 ve 35 dahil) yeni sigortalılarımız için geçerlidir.
  • Anadolu Sigorta’dan devam eden sağlık poliçesi bulunan sigortalılarımız için geçerli değildir.
  • Söz konusu kampanya, başka kampanya ve indirimler ile birleştirilemez.
  • Anadolu Sigorta süre ve koşullar konusunda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu