FırsatKonut, YaşamSağlıkSigorta

Covid 19 Dahil, Sağlıklı Yaşam Kampanyası.. Axa Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortasıyla Hemen Tanışın

Bütün salgın hastalıklar da dahil olmak üzere, geniş özel hastane ağı ve sağlıklı yaşam indirimli ‘AXA Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ sahibi olmak için bizimle 0501 2655555 ve 0850 8880033 iletişim kanallarımızdan sağlık sigorta uzmanlarımız ile sağlık güvenceniz için bizimle hemen görüşebilirsiniz.

“Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” Teminatlarının Ana Başlıkları Şu Şekildedir;
1- Yatarak tedavileriniz %100 karşılar
2- Ayakta tedavileriniz %100 karşılanır ‘Yılda 10 vaka’
3- Laboratuvar, görüntüleme, fizik tedavi, ileri tanı yöntemleri dahil
4- Anlaşmalı hastanelerde SGK farkı alınmaz
5- Tedavide standart tek oda, yemek ve bir refakatçi ücretsiz

Bu poliçe sahibi sigortalıların; SGK ile anlaşmalı özel hastaneye gitmesi, SGK ile anlaşmalı hastane ile AXA Sigorta’nın Sağlığım Tamam Sigortası ürününe özel anlaşmasının olması, SGK ile anlaşmalı hastanede sigortalının işlemlerini gerçekleştiren doktorun SGK ile anlaşmalı olması, tedavisi talep edilen rahatsızlığın poliçe öncesine dayanmaması ve AXA Sigorta Sağlığım Tamam Sigortası özel ve genel şartlarına dahil edilen tüm teminatlardan yararlanırsınız.

Yatarak tedavilerde; Belirtilen teminatlar, çerçevesinde sınırsız ve %100 olarak karşılanmaktadır. Cerrahi ve dahili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, kroner anjiyografi, küçük müdahale giderleri, standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir kişilik refakatçi giderleri teminat altındadır.

Ayakta tedavilerde; Yine özel ve genel şartlar çerçevesinde, yılda 10 vaka ile sınırlı olup %100 olarak karşılanır. Doktor muayene, laboratuvar hizmetleri, görüntüleme ve tanı hizmetleriniz, ileri tanı yöntemleri ve fizik tedavi giderleriniz teminat altındadır.

‘Sağlığım Tamam Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ poliçe sahibi olduktan sonra; Yapmanız gereken anlaşmalı hastanelere giderek tedavi olmak. Sağlığım Tamam Sigortasını kullanmak için hiçbir prosedür gerekmez. Ayakta veya yatarak tedavilerde hiçbir ücret ödemezsiniz. SGK’nın yasası gereği sigortalılardan özel hastanelerde alınması zorunlu olan doktor muayene fark ücreti yine yasa gereği bu ürüne konu edilememektedir. Bugün için bu tutar 15 TL olup SGK tarafından değiştirilebilir. Bunun dışında bir katılım söz konusu değildir.

Fiyat sorgulama ekranı
Sigortanial.com talep ve sorgu ekranı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu